Mor d'un infart l'escriptor Fernando Sánchez Dragó

El madrileny, de 86 anys, es trobava en una casa de la seua propietat a Castilfrío de la Sierra, a Sòria

Fernando Sánchez Dragó en una imatge d'arxiu
Fernando Sánchez Dragó en una imatge d'arxiu / Efe

L'escriptor Fernando Sánchez Dragó (Madrid, 1936) ha mort als 86 anys d'un infart a la casa que té a Castilfrío de la Sierra (Sòria), segons han confirmat a Europa Press fonts pròximes a l'autor.

Sánchez Dragó ha escrit nombroses novel·les com Eldorado, Las fuentes del Nilo, El camino del corazón, La prueba del laberinto (Premi Planeta), Muertes paralelas (Premi de Novel·la Fernando Lara 2006) o Soseki, immortal i tigre; també és autor, entre altres, de l'obra d'assaig Gárgoris y Habidis.

Va ser Premi Ondas amb El mundo por montera i Premi Nacional de Foment de la Lectura amb Negro sobre blanco. Dragó va presentar un polèmic programa sobre llibres, El Faro de Alejandría, en Canal 9 i va dirigir l'informatiu nocturn de Telemadrid Diario de la noche. Actualment dirigia i presentava Las noches blancas i era columnista, reporter i firma habitual en el diari El Mundo. La seua obra periodística està parcialment recollida en els quatre volums de La dragoneta i El lobo feroz.

Aquest mateix matí l'escriptor ha pujat una foto amb el seu gat a Twitter on escrivia: "El gat Nano em dona el bon dia. Ell sap que al cap està el secret de quasi tot".

També et pot interessar

stats