Mor el compositor valencià David Antolín

El Palau de la Música i l'Orquestra de València han mostrat el condol per la pèrdua del compositor valencià

Retrat de David Antolín
Retrat de David Antolín / Palau de la Música

El compositor valencià David Antolín ha mort aquest divendres als 48 anys, segons ha indicat el Palau de la Música de València a través de les seues xarxes socials. Antolín ha compost música per a cinema, arts escèniques i concert, i era professor en la Yamaha Music School de València.

El Palau de la Música i l'Orquestra de València ha mostrat el condol per la pèrdua del compositor valencià. L'auditori ha lamentat la "trista notícia".

De fet, en les xarxes socials de l'auditori han inclòs un text del mateix Coll: "Vaig tindre la sort de conéixer David Antolín durant les Trobades de Composició que organitzava l'Orquestra de València al Palau de la Música", ha recordat.

"Des del principi em va captivar la seua humilitat i honestedat artística. David era una persona amable i un gran company, sempre atent i disposat a ajudar. Amb la meua tutela, va compondre O Turbera, una obertura per a orquestra simfònica que assagem i treballem juntament amb l'Orquestra de València. Tant l'Orquestra com els seus companys compositors gaudim de la seua música i de la seua companyia. Descansa en pau, benvolgut David", ha escrit Coll.

També et pot interessar

stats