Mor Charlie Watts, bateria dels Rolling Stones

El llegendari membre de la banda s’havia retirat dels escenaris a causa d’una operació

Imatge d'arxiu de Charlie Watts en una actuació amb els Rolling Stones
Imatge d'arxiu de Charlie Watts en una actuació amb els Rolling Stones / Reuters

Charlie Watts, bateria de la banda britànica Rolling Stones, ha mort aquest dimarts als huitanta anys, tal com ha informat el publicista del músic, Bernard Doherty.

El llegendari membre dels Stones s'havia sotmés recentment a una operació, que va forçar la seua retirada de la pròxima gira planejada pel grup als Estats Units. 

“Amb immensa tristesa anunciem la mort del nostre volgut Charlie Watts. Ha mort en pau en un hospital de Londres envoltat de la seua família", ha assenyalat el seu representant en un comunicat.

"Charlie va ser un bon marit, pare i avi i, també com a membre dels Rolling Stones, un dels més grans bateries de la seua generació", afig la nota, en la qual es demana respectar la intimitat de la família i els amics en aquest "moment difícil".

Els Rolling Stones tenien previst reprendre la seua gira als Estats Units al setembre, després de veure's obligats a postergar-la l'any passat per la pandèmia del coronavirus. A principis d'agost, el grup va comunicar que Steve Jordan seria el substitut temporal de Watts en la gira estatunidenca.  

El món de la música plora la seua pèrdua a les xarxes

Nombrosos artistes com Elton John, Ringo Starr o Bryan Adams han recordat la figura de Watts a les xarxes, i ha constatat que era un dels millors bateries al món. 

El cantant britànic Elton John ha qualificat Charlie Watts com "el millor bateria", i ha traslladat les seues condolences a la família i als Rolling Stones. "Un dia molt trist. Charlie Watts ha sigut el millor bateria. El més elegant dels homes i una companyia genial", va tuitat John.

El beatle Paul McCartney ha publicat un vídeo a les seues xarxes, en què diu que Charlie era una persona “encantadora”. “Charlie era el rock personificat i un fantàstic bateria”, ha dit. 

El bateria dels Beatles, Ringo Starr, també ha retut homenatge a Watts en penjar en el seu compte de Twitter una foto dels dos junts. "Que Déu beneïsca Charlie Watts, et trobarem a faltar. Pau i amor per a la família. Ringo".

El músic Bryan Adams ha qualificat Watts en Twitter com "un dels més grans bateries de rock" i un "vertader cavaller".

També et pot interessar

stats