Mor el cantant de country Kenny Rogers

L’autor d’èxits com “The Gambler” o “Just Dropped In” tenia 81 anys.

El cantant Kenny Rogers en una imatge de 2011
El cantant Kenny Rogers en una imatge de 2011 / Efe

El cantant estatunidenc de música country Kenny Rogers, guanyador de tres premis Grammy i 18 American Music Awards, ha mort als 81 anys, segons ha informat la família de l’artista.

El músic, autor de grans èxits com “The Gambler” o “Just Dropped In” ha mort per causes naturals, a casa i envoltat de la família.

Rogers va protagonitzar una exitosa carrera de més de sis dècades i va deixar la seua empremta en la música americana i en milions de persones al món.

El seu llegat inclou 24 números u, entre els quals destaquen títols com “Lady”, “Islands In The Stream”, “Lucille”, “She Believes In Me” i “Through the Years”.

El veterà músic forma part del Saló de la Fama de la música country i el 2013 fou reconegut amb el premi Willie Nelson. Aquests reconeixements se sumen als tres premis Grammy i als 18 American Music Awards que Waters va guanyar.

El seu últim concert va tindre lloc el passat octubre a Nashville, on va actuar al costat d’estrelles com Dolly Parton en un tribut al seu llegat artístic.

L’actuació posava fi a una gira de comiat pels Estats Units, on va oferir 18 concerts, va compartir escenari amb artistes del pop i el country com Little Big Town, Jamey Johnson, Elle King i Alison Krauss.

La família de Rogers ha indicat que celebrarà una xicoteta cerimònia privada per l'emergència del coronavirus i espera poder celebrar públicament la vida del músic amb els seus amics i seguidors més avant.

També et pot interessar

stats