Mor als 99 anys la llegendària actriu de 'Las chicas de oro', Betty White

Icona de la televisió, White hauria complit cent anys el pròxim 17 de gener

Imatge d'arxiu de l'actriu Betty White
Imatge d'arxiu de l'actriu Betty White / Reuters

Betty White, la llegendària actriu de la sèrie Las chicas de oro (1985-1992), ha mort aquest divendres als 99 anys, tal com ha informat el mitjà de notícies de famosos TMZ.

Icona de la televisió als Estats Units i famosa a tot el món, White hauria complit el pròxim 17 de gener cent anys.

L'artista tenia previst celebrar el seu centenari amb Betty White: 100 Years Young, A Birthday Celebration, una pel·lícula que s'estrenarà als cinemes a mitjan gener per a recordar la trajectòria i vida d'una de les actrius més estimades dels EUA, a més d'una pionera en el món de la televisió.

A més de Las chicas de oro (The Golden Girls), White va deixar la seua empremta en altres sèries molt importants de la pantalla petita com La chica de la tele (The Mary Tyler Moore Show, 1970-1977) o Life with Elizabeth (1952-1955). També va destacar pel seu humor i personalitat com a convidada en nombrosos concursos televisius.

En els últims anys de la seua vida es va erigir en una celebritat particularment estimada en internet. Es va convertir el 2010 en l'amfitriona més veterana de Saturday Night Live amb 88 anys i va participar en pel·lícules com La proposición (2009), amb Sandra Bullock.

La mort de White s’ha convertit ràpidament en tendència mundial en Twitter i nombrosos fans de tot el món han lamentat la seua defunció.

També et pot interessar

stats