Mor als 82 anys l'actriu Diana Rigg, Olenna Tyrell en ‘Joc de trons’

Rigg es va donar a conéixer en la sèrie britànica ‘Els Venjadors’ i va rebre dos premis Bafta.

Imatge d'arxiu de Diana Rigg al Festival de Cannes
Imatge d'arxiu de Diana Rigg al Festival de Cannes / Sebastien Noger (Efe)

L'actriu britànica Diana Rigg, coneguda pels seus papers en sèries com Joc de trons i Els Venjadors, ha mort als 82 anys. A més, Rigg també va participar en diverses pel·lícules com 007 al servei secret de Sa Majestat, una de les entregues de la saga James Bond al 1969.

Durant la seua dilatada carrera, va rebre dos premis Bafta, en 1990 per Mother Love i en 2000 per Els Venjadors, i va estar nominada en nou ocasions als Emmy, un guardó que es va emportar en 1997 pel seu paper en Rebecca. També va ser guardonada amb un premi Tony pel seu paper de Medea en la tragèdia grega d’Eurípides.

Segons el seu agent, l’actriu era "un membre estimat i admirat de la seua professió, una força de la naturalesa a qui li encantava treballar amb els seus companys”.

L'Acadèmia Britànica d'Arts Cinematogràfiques i Televisió (Bafta) ha expressat la seua "tristesa" per la mort de Rigg, mentre que l'actor John Bradley, Samwell Tarly en Joc de trons, li ha rendit homenatge en Twitter, on ha dit d'ella que era "simplement meravellosa".

També et pot interessar

stats