Mor als 74 anys el cantant de rock i actor Meat Loaf

La família de Marvin Lee Ada ha emés un comunicat anunciant la pèrdua de l'autor de I'd do anything for love

Meat Loaf en un concert a Zuric
Meat Loaf en un concert a Zuric / Efe

El cantant de rock i actor estatunidenc Marvin Lee Aday, més conegut com Meat Loaf, ha mort als 74 anys després de sis dècades dedicat a la música i a la interpretació, ha comunicat hui la seua família.

"Els nostres cors estan trencats en anunciar que l'incomparable Meat Loaf va morir aquesta nit, acompanyat per la seua dona Deborah, les seues filles Pearl i Amanda, i els seus amics més pròxims", afirma la família en la pàgina de Facebook del cantant, nascut a Dallas (Texas) el 1947 i autor de Bat out of hell, un dels deu discos més venuts de la història.

Meat Loaf va arribar a vendre més de cent milions d'àlbums a tot el món i va actuar en més de 65 pel·lícules, incloent-hi El club de la lluita, Focus o The Rocky Horror Picture Show.

"Sabem quant significava per a molts de vosaltres i apreciem realment tot el vostre amor i suport en aquest moment de duel per la pèrdua d'un artista tan inspirador i un home tan meravellós", remarca la seua família, que conclou amb un missatge "del seu cor a les vostres ànimes... no deixeu mai de fer rock!"

També et pot interessar

stats