Mor als 60 anys Andy Fletcher, teclista i fundador de Depeche Mode

La mítica banda britànica acomiada el seu company amb un emotiu missatge en les xarxes 

Andy Fletcher, de Depeche Mode, durant un concert a Leipzig (Alemanya)
Andy Fletcher, de Depeche Mode, durant un concert a Leipzig (Alemanya) / Efe

El teclista i membre fundador de la popular banda Depeche Mode, Andy Fletcher, ha faltat aquest dijous als 60 anys. Ho ha anunciat el mateix grup a través de les xarxes socials: "Estem impactats i plens de tristesa colpidora per la mort prematura del nostre benvolgut amic, membre de la família i de la banda", han escrit en Twitter.

Per als creadors del mític tema "Enjoy the silence", Fletch —així el coneixien ells—, "tenia veritablement un cor d'or i sempre era ací quan necessitaves suport, una conversa animada, uns bons riures o una pinta freda".

Després d'informar del decés, les causes del qual encara es desconeixen, els companys de Fletcher envien el seu record a la família, i demanen que es "respecte la privacitat en aquest moment difícil".

El teclista va fundar Depeche Mode el 1980 a Basildon, en el comtat d'Essex (est d'Anglaterra) i fa només dos anys va ingressar en el Saló de la Fama del rock.

La banda britànica, que ha venut més de cent milions de discos en tot el món, va assolir els èxits més grans durant les dècades del 1980 i 1990, encara que continuen en actiu i compten amb una nodrida legió de fans. Pioners en música electrònica, tenen una àmplia trajectòria amb un total de catorze discos llançats al mercat, entre els quals hi ha troben èxits com "Enjoy the Silence", "Personal Jesus", "Just Can't Get Enough", "Walking in My Shoes" o "Everything Counts".

També et pot interessar

stats