Mor als 53 anys Pau Donés, la veu de Jarabe de Palo

El músic deixa com a llegat èxits com ‘La flaca’, ‘Depende’ o la seua cançó més recent ‘Eso que tú me das’.

Imatge de l'artista durant el confinament

El músic Pau Donés ha mort als 53 anys víctima d’una recaiguda del càncer de còlon que patia des de fa cinc anys. La icònica veu de Jarabe de Palo deixa com a llegat èxits que continuaran presents després de la seua partida com ara “La flaca”, “Depende” o la cançó més recent “Eso que tú me das”, publicada abans del que estava previst per un impuls premonitori de l’artista.

Pau mai ha ocultat la seua malaltia i des del seu diagnòstic l’agost de 2015 ha parlat obertament de la lluita constant, a més de participar en diversos concerts benèfics per a la investigació contra el càncer abans i després de retirar-se dels escenaris el gener de l’any passat. El vocalista de Jarabe de Palo acumula una dotzena d’àlbums publicats i una promesa tornada amb Tragas o escupes, que pretenia fer públic pròximament. “Teníem moltes ganes de fer música, així que ací estem de nou”, va anunciar el cantant el passat 13 d’abril. Desig que no ha sigut possible a causa de la malaltia.

La família ha agraït en un comunicat a l’equip mèdic i a tot el personal hospitalari “tot el seu treball i dedicació durant tot aquest temps”, i ha demanat el màxim respecte i intimitat en aquests moments tan difícils.

La ministra portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, ha recordat la figura del cantant i ha fet al·lusió a una de les seues cançons, ‘Los ángeles visten de blanco’, que Donés va dedicar als infermers i infermeres.

També et pot interessar

stats