Mónica Carrillo guanya l'Azorín de Novel·la

L'obra ‘La vida desnuda’ conta la història d'una jove que, per l'ingrés hospitalari de l'àvia, viatja de Barcelona a Madrid.

La il·licitana Mónica Carrillo ha guanyat el XXVII Premi Azorín de Novel·la 2020, amb l'obra 'La vida desnuda'
La il·licitana Mónica Carrillo ha guanyat el XXVII Premi Azorín de Novel·la 2020, amb l'obra 'La vida desnuda' / À Punt NTC.

La il·licitana Mónica Carrillo ha guanyat el XXVII Premi Azorín de Novel·la 2020, amb l'obra La vida desnuda. El guardó, que lliuren la Diputació d'Alacant i l'Editorial Planeta, està dotat amb 45.000 euros i s'ha donat a conéixer aquest dijous en una gala a l'Auditori de la Diputació d'Alacant. Casualment, la periodista va ser la presentadora de la gala de l'any passat.

La vida desnuda conta la història d'una jove que, avisada de l'ingrés hospitalari de la seua àvia, viatja de Barcelona a Madrid. L'estada li produirà sorpreses en descobrir secrets íntims dels familiars. A la present edició dels premis s'han presentat 218 novel·les de tot el món.

Nascuda a Elx el 16 de setembre de 1976, Mónica Carrillo va debutar en el món de la literatura amb la novel·la La luz de candela en 2014 i després ha escrit Olvidé decirte quiero(2016) i els microrelats El tiempo todo lo cura (2016).

També et pot interessar

stats