El monestir de Sant Miquel dels Reis de València ofereix visites culturals durant el pont festiu

Es podrà recórrer el claustre, l’església dessacralitzada o la cripta on descansen les restes mortals de Germana de Foix.

És imprescindible la reserva telefònica prèvia i serà obligatori usar màscares i mantindre la distància de seguretat
És imprescindible la reserva telefònica prèvia i serà obligatori usar màscares i mantindre la distància de seguretat

El monestir de Sant Miquel dels Reis de València obri durant el pont festiu, del 9 al 12 d’octubre, amb visites culturals per l’edifici. Per a fer el recorregut cal reservar prèviament en el telèfon 96 387 40 02. Els horaris per a les visites seran en dos torns: a les 12:00 hores en valencià i a les 13.00 hores en castellà.

A causa de les condicions de seguretat i higiene per a evitar el contagi de la Covid-19 s’ha establit que l’aforament siga de 20 persones per torn, que els assistents acudisquen amb mascareta i que respecten la distància social.

El recorregut comprén el claustre nord del monestir, l’església dessacralitzada de Sant Miquel, la cripta on descansen les restes mortals de la virreina Germana de Foix i el claustre sud, que és la zona més antiga que es conserva.

Este monestir situat a la ciutat de València és d’estil renaixentista i va ser encarregat per Germana de Foix i el duc de Calàbria, Ferran d’Aragó, el 1546. Monestir de clergues, residència de nobles, presó, magatzem de collites i col·legi han sigut els usos que s’ha donat a l’edifici fins que l’any 2000 es va convertir en la seu de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu.

Els assistents també poden contemplar l’exposició “30 anys dels premis Lluís Guarner” que fa una selecció de materials de la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu que mostren la varietat tipològica dels fons de la institució.

També et pot interessar

stats