El món faller exalta Carla García com a fallera major infantil de València

L'acte, celebrat al Palau de Congressos, s'ha retransmés en directe per À Punt.

El món faller exalta Carla García com a fallera major infantil de València

El Palau de Congressos de València ha acollit aquest diumenge de vesprada l'Exaltació de la fallera major infantil de València, Carla García Pérez, i la seua cort d'honor. "L'estic vivint amb molta emoció i amb tota l'energia que puc", explicava Carla emocionada durant una entrevista a À Punt.

La cerimònia ha començat amb un concert de la Banda Municipal de València i ha continuat amb la part més protocol·lària i emocionant, quan l'alcalde la ciutat, Joan Ribó, ha entregat a Carla García la banda i la joia que l'acrediten oficialment en el càrrec.

La mantenidora de l'acte, l'exvicepresidenta de la Junta Central Fallera, Inmaculada Guerrero, ha fet gala de les seues qualitats com a professora d'infantil comboiant la xicalla des del principi a participar amb diversos jocs durant el seu discurs.

A Carla l'ha felicitada pel color triat per al seu vestit, confeccionat per Casa Garín, el turquesa mar de Menorca. "Els colors que triem parlen de la nostra personalitat i el que has triat és com tu, vibrant i dolç, elegant i alegre, és un esclat de vida". A continuació, ha anat descobrint aficions i virtuts de totes les xiquetes de la cort d'honor.

En el seu discurs, Inmaculada Guerrero, ha destacat la importància de donar gràcies a totes les persones que fan possible la festa fallera. "Una falla és altruisme pur, desfer-se del jo per a treballar pel nosaltres. És treballar tot l'any per a sentir la satisfacció del treball en equip. Una falla és la família que elegim", ha dit.

En l'acte ha estat present Consuelo Llobell, fallera Major de València 2020, i han assistit com a convidades la reina infantil de les festes de la Magdalena 2020, Gala Calvo, i la bellesa del foc infantil 2019, Noelia Vinal. També Marina Civera i Sara Larrazabal, falleres majors de València 2019 i les seues corts d'honor.

També et pot interessar

stats