Modistilla, el dissenyador valencià que triomfa en l’univers drag

Pablo Carcasona, amb només una col·lecció al carrer, cada vegada rep més encàrrecs de celebritats

Modistilla, el dissenyador valencià que triomfa en l’univers drag / À Punt NTC

El burjassoter Pablo Carcasona és Modistilla, un dissenyador de moda, fill de costurera, que amb només una col·lecció al carrer ja ha cridat l'atenció de l'univers drag i cada vegada li encomanen més creacions. 

Pablo volia ser pastisser, però quan va desmuntar per primera vegada una màquina de cosir, va saber que el seu futur estaria entre agulles. El nom de Modistilla li'l va posar son pare i, tal com ell mateix explica, significa “no ser perfecte” o no ser professional. “M’abellia agafar aquest concepte, que és més un insult, i transformar-lo com un terme poderós”, ha dit. 

El look que porta en l’entrevista a À Punt Notícies no és improvisat. Vindre amb una falda plisada que s'ha fet ell mateix és una declaració d'intencions sobre la moda sense gènere. “Vull carregar-me la moda avorrida, la moda beix. Jo faig roba perquè se la pose qui vulga”, ha sentenciat. 

Els seus dissenys es van poder veure en l'últim Clec Fashion Festival de València. També vesteix presentadores d’À Punt, com Àlex Blanquer, i ja treballa en una nova col·lecció des de la rebotiga del taller de costura de sa mare. Allí embasta i remata peces, però somia amb un estudi propi, a Burjassot, ara que ja té unes clientes que arrosseguen molta visibilitat.

També et pot interessar

stats