La moda valenciana, en la Mercedes-Benz de Madrid

Isabel Sanchis, Dolores Cortés, Hannibal Laguna i Dominnico fan les seues propostes per a l'estiu 2021.

VÍDEO | La moda valenciana, en la Mercedes-Benz de Madrid

Rellevant presència valenciana a la passarel·la de la 72a edició de Mercedes-Benz Fashion Week Madrid. Hannibal Laguna, resident a Alacant, ha presentat una col·lecció amb què vol retre homenatge a les mares, "les grans patidores del confinament". Vestits en tonalitats minerals per a la primavera-estiu 2021 i motius florals que naixen des de la cintura. Els detalls artesans són senya d'identitat de la marca des de fa 30 anys i també han estat presents en aquesta nova col·lecció Atelier, una de les quatre que hi ha al seu taller. Els patrons són més reals, hi ha menys transparències i els bustiers interns sostenen l'anatomia femenina.

La moda de bany de Dolores Cortés s'escabussa en les aigües del balneari Las Arenas de València i pren com a inspiració el cartell, creat per Josep Renau, que promocionava aquestes aigües en els anys 30. La col·lecció està dividida en dos apartats: una més esportiva, amb estampats geomètrics, i una altra més sofisticada, amb teixits brillants, efectes tornassolats i volums 3D.

El jove alacantí Domingo Rodríguez, fundador de Dominnico, ha presentat Uhura, una col·lecció amb esperit moter amb peces que modelen el cos de la dona. Mostra una estètica fidel al seu gust per la cultura pop, el manga i el moviment artístic de la Bauhaus. Vol mostrar una dona empoderada, madura i lluitadora amb pantalons 'palazzo', muscleres prominents i transparències. Ha tancat la desfilada amb dos vestits nupcials exuberants.

Finalment, Isabel Sanchis ha debutat en la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid amb motiu dels 30 anys de la firma. Les grans flors en tots els colors són el fil conductor de la col·lecció. S'han vist plomes als guants i els brodats minuciosos, detalls que estan en l'ADN de la firma. No han faltat els grans volums a les bruses ni els vestits llargs pensats per a la catifa roja.

També et pot interessar

stats