La moda dels jerseis nadalencs guanya força

Entre els lluentons i el pijama, molts es decanten per aportar un toc nadalenc amb peces divertides amb motius nadalencs

La moda dels jerseis nadalencs guanya adeptes any rere any / À Punt NTC

Taula parada, arbre muntat i arriba el moment d'obrir l'armari... Potser alguns es decanten pels lluentons i uns altres per passar la nit de Nadal amb pijama. Però a aquestes dues opcions, en els últims anys s’afig una altra moda: la dels jerseis nadalencs que, lluny de convertir-se en peces de roba elegants i exclusives, aporten un toc divertit en moltes reunions nadalenques.

Sembla que la majoria, almenys en el cas d’alguns valencians als qui els hem preguntat aquest divendres, es decantaran per un look d’elegància intermèdia, sense arribar als lluentons, però també lluny del pijama.

“Vestiré sense lluentons, però normal”, afirmava una jove davant els micròfons d’À Punt a l’hora en preguntar-li per l’estil elegit per al sopar nadalenc. “Ben vestit, sense jaqueta, però ben vestit”, aclaria un altre ciutadà davant la mateixa pregunta quan feia les últimes compres nadalenques.

Aquells que opten per anar arreglats, però amb un toc d’informalitat, sempre poden escollir un look amb tocs nadalencs, com han fet alguns companys de la redacció. Els jerseis amb arbres de Nadal, rens o neu, ocupen cada vegada més armaris. 

També et pot interessar

stats