La moda de bany de Dolores Cortés desfila per l'MB Fashion Week de Madrid

La col·lecció per a 2022 viatja de Vila-real a la principal passarel·la espanyola per evocar els inicis de l'art-déco

La moda de bany de Dolores Cortés desfila per l'MB Fashion Week de Madrid

L'estiu 2021 encara no se n’ha anat, però el de 2022 ja saluda des de la Setmana de la Moda de Madrid. La dissenyadora Dolores Cortés ha obert el segon dia de desfilades d’aquest divendres per presentar la moda de bany que veurem a les platges l'any que ve. 

Una col·lecció que viatja de Vila-real a la principal passarel·la espanyola per evocar els inicis de l'art-déco parisenc. Tal com ha explicat la dissenyadora en una entrevista a À Punt Notícies, la col·lecció està inspirada en el gust per l’exòtic i “en els tocs en l’art-déco de les diferents cultures”. 

La col·lecció la conformen estampats geomètrics exclusius de l'equip de Cortés amb colors terracota que no s'obliden mai del negre, imprescindible en el fons d'armari. Els looks els completen caftans i vestits envoltants que cada vegada es demanen més a les botigues. Tot, amb un patronatge per a la dona real.

Els daurats i els acabats metal·litzats finalitzen la proposta que fa Dolores Cortés a Madrid. Una moda de bany que abraça la comoditat i la sensualitat a parts iguals.

També et pot interessar

stats