Miquel Gil presenta al Teatre Principal de València el seu nou disc: 'Viatger'

El músic de Catarroja toca deu temes en directe amb la col·laboració d'amistats com Pep Gimeno 'Botifarra', La Maria, Vicent Torrent, Noèlia Llorens, Titana o Borja Penalba

Portada del nou dis de Miquel Gil, 'Viatger'
Portada del nou dis de Miquel Gil, 'Viatger' / Miguel Gil

Aquest dissabte de nit el cantant i compositor Miguel Gil presenta al Teatre Principal de València el seu nou disc, Viatger, un treball que, a través de deu temes que reflexionen sobre el pes de la nostàlgia i el fet de fer-se major, ens parla del viatge que és la vida.

Confessa el mateix Gil que ha fet aquest disc des de la voluntat de no viure en l'enyorança. Per això s'ha embarcat en un treball "artesà del segle XXI", un treball fet mà a mà i bit a bit. El resultat és un disc conceptual i contrastat. “Hi ha coses en moltes pistes i molts efectes; també hi ha altres coses senzilles amb només una guitarra, un pandero i una veu”, avança l'artista de Catarroja.

I, per descomptat, no podia faltar un record de qui va ser un bon company de viatge. Manolo Miralles, ànima d’Al Tall que va faltar en juliol, quan encara estava enregistrant el disc. Al costat dels seus amics Miralles i Vicent Torrent, Gil conta que va conéixer la música valenciana "i la seua utilització per a construir músiques noves".

Precisament Vicent Torrent és un dels amics que l'acompanyen en l'estrena del disc en directe, al costat d'altres artistes de la talla de Pep Gimeno 'Botifarra', La Maria, Vicent Torrent, Noèlia Llorens, Titana i Borja Penalba.

També et pot interessar

stats