Mímica, equilibrisme i molt d'humor en el Festival MUT de Castelló

Centenars de persones de totes les edats assisteixen a la tercera edició del festival per a gaudir de les animacions.

Mímica, equilibrisme i molt d\'humor en el Festival MUT de Castelló

Les places del centre de Castelló s'han convertit hui en diversos escenaris de teatre en la tercera edició del Festival Internacional d'Arts Escèniques sense Text, el MUT. Centenars de persones de totes les edats s'han agrupat en aquests espais públics per a gaudir de les animacions.

La primera ha arribat de la mà de l'anglés Nakupelle que ha posat en escena The Trap, una obra amb molt d'humor, música i natura. Una actuació inusual en què cada escena està concebuda amb cura, moviment, improvisació i molt de talent. Una actuació virtuosa que ha provocat les rialles de la gent.

Les Zèles d'Obus ha sigut el següent espectacle. Un actor francés que ha captivat mares, pares, xiquetes i xiquets fent salts i equilibris amb cadires i bicicletes. Benoît Charpe és el creador de la seua escenografia. Una actuació que amb un gran enginy recorre el món dalt d'un escenari de pocs metres quadrats. La gent s'ha quedat bocabadada quan Benoît ha pujat a un trampolí i ha desafiat les lleis de la gravetat. Un autèntic virtuós de les figures aèries.

En total, 23 espectacles que entre hui i demà diumenge, 30 de setembre, ompliran les places de Castelló de mímica, expressió corporal i molt d'humor. 

També et pot interessar

stats