Algunes de les millors obres de l’art valencià, a subhasta a Madrid

Un total de 350 pintures i dibuixos ixen a subhasta a la casa Fernando Durán.

Retrat de Joaquim Sorolla i Bastida al Museu Sorolla de Madrid
Retrat de Joaquim Sorolla i Bastida al Museu Sorolla de Madrid

Peces del millor art contemporani valencià, obra de Manolo Valdés, Joan Genovés, Emili Varela i Joaquim Sorolla, entre d’altres, es trauen a subhasta a Madrid, amb un preu d’eixida de fins a 300.000 euros. 

Manolo Valdés, Joan Genovés, Emili Varela o Joaquim Sorolla són alguns dels màxims exponents valencians que signen algunes de les obres que eixiran a subhasta i mostren el talent i la importància que els artistes valencians han tingut al llarg de la història de l’art.

Entre les obres destaquen els paisatges alacantins en els traços d’Emili Varela; el dibuix Cavaller amb barret fort, de Joaquim Sorolla; una gran pintura corresponent a Joan Genovés, o la joia de la corona, la Dama ibèrica, la icònica obra de Manolo Valdés, una peça bessona de la instal·lada a València, que té un preu d’eixida de 300.000 euros.

Però la importància de la pintura i els artistes valencians no es reflecteix només en l’època contemporània. Navarro Llorens en la pintura antiga és un altre nom que cal afegir a la llista dels grans representants valencians.

A la casa de subhastes Fernando Durán de Madrid, a més del millor art contemporani i antic valencià, es podran trobar peces d’art de tot Espanya i la resta del món. Un total de 350 pintures i dibuixos ixen a subhasta els dies 25 i 26 d’octubre en aquesta casa.

També et pot interessar

stats