Les millors banquetes de piano del món es poden comprar a Algemesí

Lady Gaga, Stevie Wonder, Elton John o Lang Lang són alguns dels clients d’Hidrau

Les millors banquetes de piano del món es poden comprar a Algemesí / À Punt NTC

Lady Gaga, Stevie Wonder, Elton John o Lang Lang són la selecta clientela de l’empresa d'Algemesí Hidrau, que té la fama de fabricar les millors banquetes de piano del món. El negoci que duen tres germans ha crescut tant que ara són una trentena de professionals i no donen l'abast.  

Raúl Romera és el director general d’aquesta empresa familiar que exporta 30.000 banquets de piano anuals a 35 països. En declaracions a À Punt Notícies, assegura que la base del producte és la qualitat de l'entapissat, un llegat que ja va deixar el seu pare quan va fundar l’empresa. 

Les universitats nord-americanes les han adoptades per haver conjugat dos atributs essencials. Es tracta de banquetes còmodes, que et permeten estar damunt entre quatre i cinc hores, i sobretot són silencioses, tal com destaca Romera. 

A punt de patentar una banqueta que memoritza la postura dels pianistes, la llista de clients d'aquest producte personalitzat i que supera els cent models la componen Elton John, Steve Wonder o Lang Lang, considerat el millor pianista del món i que cada vegada que toca a Espanya usa les seues banquetes. 

La pel·lícula Billy Elliot també incorpora una de les peces que la fàbrica de trenta professionals converteix en material acabat de cap a peus. Fusta, tapís i mans amb tècnica única que no admet competidors.

També et pot interessar

stats