Miguel Hache plasma la lluita contra els desnonaments en el llibre il·lustrat ‘Manual d’instruccions’

L’obra és una proposta cuidada i íntima en què l’autor conta la seua experiència després de ser desnonat fa uns mesos

Obra Miguel Hache, expusió del véïnat

L'artista valencià Miguel Hache ha plasmat la lluita veïnal del barri de Ciutat Vella de València en un llibre il·lustrat: ‘Manual d’instruccions’. Les pàgines d'aquest llibre ens parlen sobre l'expulsió dels veïns i veïnes d'un edifici del carrer dels Caixers.

El mateix Miguel Hache vivia en aquest edifici del que va ser expulsat fa uns mesos per un fons voltor i ha decidit crear aquest llibre com un xicotet homenatge a l’edifici i per a fer pública la situació que ell i el seu veïnat han viscut. Una situació que ens parla de la importància de la casa i de la influència que té en cada persona.

Però sobretot, ha explicat a À Punt, pretén reflectir la incertesa que pateixen les persones que són desnonades, que un dia s’alcen amb una carta que els informa que han d’abandonar sa casa. 

'Manual d'instruccions' és un projecte creatiu que no només s'ha quedat en aquest llibre sinó que també és el lema de la falla infantil de Na Jordana, de la qual Hache és l'artista i que la vorem plantada al setembre.

També et pot interessar

stats