"Miami Beach" marca el retorn a l'activitat de Rigoberta Bandini

L’any passat, la cantant catalana va anunciar una retirada temporal dels escenaris

Rigoberta Bandini torna amb 'Miami Beach'
Rigoberta Bandini torna amb "Miami Beach" / Rigoberta Bandini

La cantant catalana Rigoberta Bandini ha llançat aquest divendres el tema "Miami Beach", que marca el retorn a l'activitat musical des que tancara a la fi del 2022 la seua reeixida gira i anunciara una pausa per a centrar-se en la vida personal i en la composició.

Segons indica la seua oficina, el tema és fruit de les experiències després de viatjar recentment a la ciutat estatunidenca de Miami, "una aventura", indica Bandini, que mescla diversos gèneres del pop amb referències a estrelles com Britney Spears.

Bandini va viure el 2022 el seu any més estel·lar, primer com a segona classificada de Benidorm Fest amb la cançó "Ay Mamá", que es va convertir en un himne feminista, i després amb la publicació a l'octubre del seu primer àlbum, ‘La emperatriz’, que incloïa altres èxits com "Too Many Drugs", "In Spain We Call It Soledad" o "Perra" i que la premsa va nominar al premi Ruido al millor disc espanyol de l'any.

A l'estiu va pujar als escenaris de nombrosos festivals, una agenda en directe que es va estendre amb una sèrie de concerts en solitari per importants places de tot l’Estat que la van portar, per exemple, a esgotar les entrades dels tres concerts que va oferir a València.

També et pot interessar

stats