'Metamorfosis', l'evolució vital d'un pianista

La Sala Russafa de València estrena l'últim projecte del pianista Miquel Ausina amb dramatúrgia i direcció de Xavo Giménez.

Metamorfosi, el projecte del pianista Miquel Ausina, arriba aquest cap de setmana a la Sala Russafa
Metamorfosi, el projecte del pianista Miquel Ausina, arriba aquest cap de setmana a la Sala Russafa

La música, el teatre, la poesia i les arts plàstiques es barregen en una composició perfecta i equilibrada per a narrar la vida, amb els seus anhels, desitjos i decepcions, d'un pianista en l'ocàs dels seus dies. Metamorfosi, el projecte del pianista Miquel Ausina, arriba aquest cap de setmana a la Sala Russafa de la ciutat de València, dirigit per l'artista multidisciplinari Xavo Giménez, qui narra en primera persona les vicissituds que passa l'ànima del protagonista.

El piano és l'eix principal de l'obra, que participa d'un diàleg amb les il·lustracions animades de l'artista alacantina Isabel Ruiz, Eixa, una dibuixant molt vinculada al món fanzín. A més a més hi participen en el projecte l'escenògrafa Blanca Añón, amb una trajectòria internacional ben destacada i fundadora del Colectivo Miss Panamá, i la compositora emergent valenciana Claudia Cañamero, que firma una de les peces originals del repertori de música contemporània en escena, obres de Raquel García-Tomás, George Crumb, Michael Beil i Thierry de Mey.

L'obra forma part del 10é Cicle de Companyies Valencianes programat per la Sala Russafa de València i podrà veure's fins al diumenge 28 de març. 

També et pot interessar

stats