Meritxell Ahicart, millor fotògrafa estatal del Festival de Dones Fotògrafes de Barakaldo

Aquesta artista de Castelló de la Plana, que treballa de repartidora, ha sigut premiada per una sèrie fotogràfica i dues obres audiovisuals realitzades durant l'estat d'alarma de la covid

Els escenaris habituals per a plasmar la seua obra van ser carrers deserts, i les seues ferramentes: una furgoneta, un mòbil i centenars de paquets per a entregar / À Punt NTC

Meritxell Ahicart treballa de repartidora. Cada dia va amunt i avall distribuint desenes de paquets. Ella ha reinventat la seua faena per a convertir-la en una expressió artística que l’ha fet guanyar el Premi a la Millor Fotògrafa Estatal del Festival de Dones Fotògrafes de Barakaldo. 

El guardó l’ha obtingut per una creació formada per una sèrie fotogràfica i dues obres audiovisuals realitzades durant l'estat d'alarma de la covid, quan bona part de la població estava tancada a casa, menys els i les treballadors essencials.  

Els escenaris habituals per a plasmar la seua obra van ser carrers deserts i les seues ferramentes, una furgoneta, un mòbil i centenars de paquets per a entregar. 

També et pot interessar

stats