Melomans arriba al Principal de València amb l'espectacle 'Libre', inspirat en Nino Bravo

Amb música i humor trauen a la llum el vessant més divertit de l’artista i captiven el públic

Melomans arriba al Teatre Principal de València amb l'espectacle 'Libre', inspirat en Nino Bravo / À Punt NTC

Melomans puja al Principal per a cantar les cançons de Nino Bravo com mai s’han escoltat en un original homenatge a l’artista amb l’humor com a segell que es podrà veure des d’aquest dijous fins dissabte que ve.

La idea de l’espectacle va sorgir ja fa uns anys, ha explicat en declaracions a À Punt Gonzalo Manglano, un dels quatre integrants del grup. Conta que van conéixer a la banda originària Superson en un concert pel quaranta aniversari de la mort de Bravo en què actuaren com a part del cor. Va ser una experiència molt emocionant, afirma, i els va fer adonar que volien alguna cosa més que només un concert.  

Desenvolupar la seua idea ha sigut to un repte, diu Pau Ferrer, un altre dels membres de Melomans, perquè volien fer un homenatge que fora “divertit i fresc”. Però ara que ja han començat a rodar-lo pels escenaris pensen que ho han aconseguit perquè veuen com el públic riu i s’emociona. 

L’espectacle l’han escrit Santiago Sánchez i Víctor Lucas i mostra els moments estel·lars de l’artista d’Aielo de Malferit. Per a crear-lo s’han hagut de documentar molt bé i una de les coses que Sánchez ha desvelat a À Punt sobre Bravo és que el compositor del seu gran èxit “Te quiero, te quiero”, Augusto Algueró, la va oferir a un muntó de cantants abans que a ell com ara Lola Flores, Carmen Sevilla o Rafael. 

Per als Melomans interpretar el seu espectacle en el teatre Principal de València és molt especial, ja que el mateix Bravo va actuar ací. “Per a nosaltres poder estar en el mateix escenari on va estar Nino Bravo ens fa sentir únics”, afirma Edu Escartí, un altre dels membres del grup.

Quant al que esperen del futur. El quart meloman, Javi Reig, diu que els agradaria fer una gira molt gran amb la qual pogueren visitar tot Espanya i Sud-amèrica per a poder cantar en els llocs on ho va fer Nino Bravo.

També et pot interessar

stats