Melody Gardot: “Parar de tocar és com si deixara de menjar”

La diva del jazz i el pianista Philippe Powell presenten a Peníscola l’únic concert de la seua gira al sud d’Europa

La diva del jazz Melody Gardot, al Festival Internacional de Jazz Peníscola / À Punt NTC

La cantant de jazz estatunidenca Melody Gardot ha actuat aquest divendres acompanyada del pianista Philippe Powell al Palau de Congressos de Peníscola per a presentar el seu últim disc i repassar els seus grans èxits.

El concert de Gardot, l’únic de la seua gira programat en un país del sud d’Europa, ha sigut una de les actuacions més esperades de la 19a edició del Festival Internacional de Jazz de Peníscola d'enguany, organitzat per l’Institut Valencià de Cultura.

“Parar de tocar durant la pandèmia va ser com si ja no poguera menjar, cada dia fem alguna cosa que ens nodreix l’ànima” Melody Gardot - Cantant i compositora de jazz

La gira marca el retorn als escenaris després de la pandèmia, un període que, segons ha assegurat l’artista als micròfons d’À Punt NTC, va ser “com si ja no poguera menjar, cada dia fem alguna cosa que ens nodreix l’ànima” i ha afegit que és “fantàstic poder tornar a compartir la música amb la gent”.

Gardot ha comptat amb el compositor i pianista Philippe Powell per al seu primer àlbum d’estudi a duo, Entre eux deux, una proposta en què predomina la sensualitat i un exquisit gust que fan que aquest disc se senta com un clàssic instantani. 

El Festival Internacional de Jazz de Peníscola donarà per tancada l’edició d’enguany el pròxim divendres 22 de juliol amb el swing i el gipsy jazz de Tatiana Eva-Marie i l’Avalon Jazz Band.

També et pot interessar

stats