El Medusa Sun Beach Festival reuneix a Cullera fins a 315.000 amants de la música electrònica

El festival tanca la sisena edició amb rècord de participació i deixa un impacte econòmic de 30 milions d'euros.

VÍDEO | El Medusa Sun Beach Festival reuneix a Cullera fins a 315.000 amants de la música electrònica

La sisena edició del Medusa Sun Beach Festival ha tancat les portes amb un nou rècord de participació: 315.000 amants de la música electrònica s'han donat cita a Cullera per a assistir a aquest esdeveniment, que ha reunit noms com ara Dimitri Vegas i Like Mike, Afrojack o Richie Hawtin. Enguany, l'impacte econòmic ha arribat als 30 milions d'euros.

És una edició que també ha comptat amb un homenatge a la coneguda discoteca de la ruta del bakalao Puzzle, amb l'assistència d'alguns dels discjòqueis més coneguts, com ara Kike Jaén, Pau Thomas o Víctor Fletcher.

També el reggaeton ha tingut presència en el festival, amb actuacions com ara les de Henry Mendez, Danny Romero o Fercho Energy, en una iniciativa que continua consolidant-se any rere any, amb més afluència de públic, l'apertura a nous gèneres musicals i la mirada posada en l'exterior. De fet, ja hi ha data per a la setena edició; serà del 5 a l'11 d'agost de 2020, però abans hi haurà parada a Mèxic a l'octubre en el Festival Medusa México 2019.

Llums i ombres d'un festival que la forta calor no ha pogut parar

Diversitat d'opinions pel que fa a la satisfacció de les persones assistents al festival. Mentre algunes veus assenyalaven que l'organització ha sigut molt bona, així com la música i els artistes, altres, en canvi, s'han queixat de la manca d'accés a aigua dins del recinte, malgrat la forta calor. És el cas d'una oient de Les notícies del matí, que ha fet arribar la seua queixa a la secció de WhatsApp: "En unes nits tropicals insofribles, han estat privats d'aigua; cua per a adquirir la moneda del festival, i un zero perquè no hi havia ni una fonteta".

En aquest sentit, l'oient també ha criticat que l'organització no deixara entrar cap botella d'aigua des de fora i que trobar-ne dins de les instal·lacions del Medusa Sun Beach Festival no ha sigut gens fàcil.

També et pot interessar

stats