Mazón es reuneix amb les penyes taurines per a millorar la seguretat dels bous al carrer

És la primera reunió que un cap del Consell manté amb els representants dels bous al carrer. Este estiu es faran vora 9.000 d'estos actes, la majoria els caps de setmana

Reunió de Mazón amb la Federació de Penyes Taurines
Reunió de Mazón amb la Federació de Penyes de Bous al Carrer / À Punt NTC

L'objectiu de la trobada és millorar la seguretat en els bous al carrer i que les oficines tècniques estiguen operatives els caps de setmana per a facilitar el treball dels veterinaris i atendre les incidències que es puguen produir. Este estiu estan programats 9.000 d'estos actes, la majoria en cap de setmana.

És el que li ha demanat la Federació de Penyes de Bous al Carrer al president de la Generalitat, Carlos Mazón, en la primera reunió que un cap del Consell manté amb els representants dels actes taurins.

Germán Zaragoza, president de la Federació de Penyes de Bous al Carrer, ha explicat a À Punt que en la reunió s'ha parlat de les diferents subvencions que es poden donar de cara als pròxims pressupostos per a millorar la seguretat en els diferents festejos taurins.

Així, ha recordat l'acord amb la Diputació de València dotat de 120.000 euros l'any anterior i "esperem que puga haver-hi futurs acords i convenis per a millorar la seguretat, que és l'eix principal que volem fomentar des de la federació".

Les ajudes amb la Diputació permetien cobrir l'adquisició de braçalets identificatius i de walkie-talkies per als voluntaris, llits d'emergència per a traslladar ferits i fulletons informatius en diferents idiomes, així com la instal·lació d'alarmes.

També et pot interessar

stats