Mazón enalteix la nova etapa de Ciutat de la Llum per a ser un "referent" audiovisual

El cap del Consell destaca la reactivació al cent per cent dels estudis del complex alacantí amb el rodatge de la nova producció de Columbia Pictures de "diversos milions d'euros"

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, en Ciutat de la Llum, a Alacant
El president de la Generalitat, Carlos Mazón, a la Ciutat de la Llum, a Alacant / GVA

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha enaltit la "nova etapa" del complex de la Ciutat de la Llum, ja que considera que atraurà molta inversió i comptarà amb la gran participació d'empreses alacantines, i situarà Alacant i la Comunitat Valenciana "al centre de grans rodatges".

Així s'ha expressat aquest divendres Mazón en la seua visita al rodatge de la nova producció de Columbia Pictures a la Ciutat de la Llum.

El cap del Consell ha recorregut diferents instal·lacions dels estudis alacantins, on es du a terme el rodatge de la producció de Columbia Pictures, que contempla filmar en les instal·lacions de Ciutat de la Llum fins a final de març. A més, també filmaran en diverses localitzacions de les comarques del sud.

Mazón ha ressaltat que el rodatge d'aquesta superproducció suposa una inversió en la Comunitat Valenciana de "diversos milions d'euros", que s'han destinat als treballs que han fet més de mig centenar d'empreses de la província de diferents sectors: audiovisual, hostaleria, allotjament, logística, infraestructures, fusteria o muntatge d'escenaris, entre d'altres.

Així mateix, ha fet referència a l'extens equip de professionals —un miler de treballadors— desplegats en aquesta producció que fan possible el desenvolupament del rodatge.

En aquest sentit, el president ha remarcat la "nova etapa" iniciada a la Ciutat de la Llum per a convertir-la en un "gran referent" de la indústria cinematogràfica europea, després de la reactivació al cent per cent dels estudis del complex alacantí amb el rodatge de la nova producció de Columbia Pictures.

També et pot interessar

stats