Els Max reconeixen el talent valencià

"Les aventures de T. Sawyer" té cinc nominacions i "Tic-tac" opta a ser el millor espectacle musical i millor espectacle revelació.

Joc de xiquetes, de la Companyia Bullanga, candidat a millor autoria revelació i millor espectacle revelació
Joc de xiquetes, de la Companyia Bullanga, candidat a millor autoria revelació i millor espectacle revelació

Les aventures de T. Sawyer, de La Teta Calva i el Centre Teatral Escalante de la Diputació de València, competirà a millor composició musical, Carles Chiner, millor actriu protagonista, Neus Alborch, millor adaptació, Xavo Giménez i María Cárdenas, millor escenografia, Xavo Giménez i Los Reyes del Mambo, i millor espectacle infantil i familiar.

El verí del teatre opta als premis de millor actriu protagonista, Pilar Almeria i Cristina Garcia, i millor vestuari, Isabel Requena.

Amb dos candidatures hi ha diversos espectacles, entre els quals La capilla de los niños, de Los Perros Daneses, amb les candidatures a millor direcció d'escena, Javier Sahuquillo, i millor actriu protagonista, Laura Sanchis.

Maldito otoño, de La Subterránea, opta al millor espectacle revelació i millor autoria revelació per a les tres autores, Lucía Abellán, Esther Martínez i Lucía Sáez.

88 azucenas y un perro està nominada a dos candidatures: la de millor coreografia (Yoshua Cienfuegos) i millor espectacle de dansa (Cienfuegos Danza), encara que Yoshua Cienfuegos també està nominat com a millor coreografia per l'espectacle Fase Alterna.

Joc de xiquetes, de la companyia Bullanga, compta amb opcions a dues categories: millor autoria revelació per a Adrià Novella, i millor espectacle revelació, que ha fet arribar les seues cançons fins a Xile i el Perú.

També et pot interessar

stats