Les matriculacions de l'EOI, obertes fins al 31 d'octubre

Mantindran el procés per poder tancar les places vacants pendents.

Les matriculacions de l\'EOI, obertes fins al 31 d\'octubre
Les matriculacions de l'EOI, obertes fins al 31 d'octubre
23 d'octubre 2019 - 17:15

Les escoles oficials d'idiomes (EOI) mantindran oberta fins al 31 d'octubre la matrícula de les últimes places vacants que ofereixen aquest curs 2019-2020. Segons publica la Generalitat, la xarxa, composta per 24 escoles i 49 seccions en 67 municipis, encara disposa de places en les 17 llengües oferides: alemany, anglés, àrab, espanyol per a estrangers, basc, finés, francés, grec, italià, japonés, neerlandés, polonés, portugués, romanés, rus, valencià i xinés.

Per matricular-se, és important demanar cita prèvia, encara que no garanteix plaça. El dia de la cita de matrícula és obligatori aportar tota la documentació necessària, per a no perdre el torn. Si l'alumne s'ha matriculat amb anterioritat o en el curs actual en l'EOI on vol demanar vacant, no ha d'aportar cap document, només sol·licitar la reserva de plaça i recollir l'imprés de pagament de les taxes. Si havia estat matriculat en una altra EOI valenciana o d'altres comunitats autònomes, ha de presentar el certificat acadèmic de notes expedit per la seua EOI d'origen. Si està matriculat en una altra, ha d'aportar el resguard de matrícula.

Les EOI, a més, també mantenen oberta la matrícula en els cursos complementaris de dues hores setmanals. Es tracta de tallers principalment pràctics dedicats al treball de la destresa oral en algun dels nivells impartits (A2, B1, B2, C1 o C2), però també s'ofereixen grups d'iniciació a l'estudi d'un idioma, de preparació de les proves de certificació per a l'alumnat no oficial que s'examina per lliure, així com de perfeccionament o d'actualització de l'idioma.

Aquests tallers pràctics presencials, que es poden triar amb una duració de 30 o 60 hores anuals, es desenvolupen des d'ara fins a maig i van dirigits a la ciutadania en general. L'alumnat no ha de realitzar cap prova i, simplement amb l'assistència al 75% de les sessions i el seu aprofitament, s'obté un certificat.

També et pot interessar

stats