Mascletà en directe del diumenge 17 de març de les Falles 2024 de València

La Pirotècnia Caballer FX Global Foc és l'encarregada de fer vibrar la plaça de l'ajuntament de València

Imatges del set d'À Punt Mèdia als peus de la mascletà, a la plaça de l'Ajuntament de València
Imatges del set d'À Punt Mèdia als peus de la mascletà, a la plaça de l'Ajuntament de València / À Punt

Pirotècnia Caballer FX Global Foc arriba des de Montcada (L'Horta) per a disparar aquest diumenge 17 de març a la plaça de l'Ajuntament de València. L'espectacle, dissenyat per María José Lora, ve marcat per una banda aèria amb efectes digitals de trons que donaran pas al cos de la mascletà. Amb un final apoteòsic on hi haurà un gran bombardeig de tro i color.

Cada dia, a partir de les 13:00 hores, pots seguir amb À Punt Mèdia la mascletà en directe a través de la televisió, el web, les aplicacions mòbils i de smart TV i el canal de YouTube. Abans de gaudir de l'espectacle pirotècnic, Ferran Cano i Àlex Blanquer transmetran tot l'ambient previ des del set d'À Punt a la plaça de l'Ajuntament de València. Estaran acompanyats de Reyes Martí, de Berta Báidez, a la plaça, i de Carles Navarro, al balcó de l'Ajuntament de València amb les autoritats.

Valora les mascletaes des del mòbil 

A més, després de l’èxit de l’any passat, torna ‘Valora les Mascletaes’, una oportunitat de convertir-se en jurat i puntuar amb aplaudiments les disparades. Com? Durant l'emissió en directe, si ens segueixen des de la TV, escanejant el QR que apareixerà en pantalla o a través d'aquest enllaç.

També et pot interessar

stats