Mascletà en directe del diumenge 10 de març de les Falles 2024 de València

A càrrec de la Pirotecnia Alpujarreña, de Granada i, com cada dia, À Punt Mèdia t'acosta l'ambient de la mascletà des de la plaça de l'Ajuntament a partir de les 13:15 hores

b8dbe9e4 1850 4532 a708 f7f95b46edd4 16 9 aspect ratio 1600w 0
La plaça de l'Ajuntament està preparada per a la mascletà del 10 de març, a càrrec de Pirotecnia Alpujarreña / Ajuntament de València

La Pirotecnia Alpujarreña, de Ugíjar (Granada), assegura que ha preparat un dispar innovador per a la mascletà que aquest diumenge farà tremolar la plaça de l'Ajuntament de València. Amb el lema "Masclethor, pirotècnia sense soroll", l'espectacle començarà amb una traca valenciana acompanyada de diverses seqüències digitals de volcans i trons. Tot per a donar pas al vertader protagonista: el martell de Thor, un efecte creat exclusivament per a "la catedral de la pólvora", que asseguren que sorprendrà "a tothom per la seua potència".

L'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, estarà present en aquesta desena mascletà del cicle de les Falles, al costat de les falleres majors de València i les seues corts d'honor. Al voltant de les 12:30 h està previst que Martínez-Almeida i l'alcaldessa de la ciutat, María José Catalá, baixen a les gàbies de la plaça per a conéixer de primera mà els detalls de la mascletà.

També hi estaran presents la cònsol de l'Equador a València, Marcela Velastegui, el diputat de Compromís al Congrés Alberto Ibáñez, els familiars del cantant Nino Bravo i membres València Ciutat del Running.

Cada dia, a partir de les 13:15 hores, pots seguir amb À Punt Mèdia la mascletà en directe a través de la televisió, el web, les aplicacions mòbils i de smart TV i el canal de YouTube. Abans de gaudir de l'espectacle pirotècnic, Ferran Cano i Àlex Blanquer transmetran tot l'ambient previ des del set d'À Punt a la plaça de l'Ajuntament de València. Estaran acompanyats de Reyes Martí, de Berta Báidez, a la plaça, i de Carles Navarro, al balcó de l'Ajuntament de València amb les autoritats.

De nou enguany es poden valorar des del mòbil les mascletaes 

Enguany, À Punt Mèdia continua amb la proposta inaugurada en les Falles de 2023, perquè el públic puga també valorar les mascletaes. Des del QR que hi ha en la pantalla, des del mòbil es pot votar, entre una i cinc manetes, fins a quin punt ens ha agradat la mascletà. I cada dia sabrem quina és la mascletà que més agrada al públic. Cada dia hi haurà un rànquing.

També et pot interessar

stats