Mascletà en directe del dissabte 9 de març de les Falles 2024 de València

A càrrec de la Pirotecnia Tamarit, d'Alfarrasí i, com cada dia, À Punt Mèdia t'acosta l'ambient de la mascletà des de la plaça de l'Ajuntament a partir de les 13:15 hores

La plaça de l'Ajuntament està preparada per a la mascletà del 9 de març, a càrrec de Pirotecnia Tamarit
La plaça de l'Ajuntament està preparada per a la mascletà del 9 de març, a càrrec de Pirotecnia Tamarit / Ajuntament de València

Una de les pirotècnies més joves de les Falles, Pirotecnia Tamarit, serà l'encarregada de disparar la mascletà d'aquest dissabte 9 de març. Amb el lema "L'esclafit", l'espectacle de la pirotècnia d'Alfarrasí (Vall d'Albaida) durarà quasi sis minuts, llançarà 200 quilos de material i estarà protagonitzat pels colors verd, en representació de la capitalitat verda europea, i taronja, tan simbòlic de l'horta de València. Els responsables han preparat una mascletà en cinc fases, que experimentarà un in crescendo de ritme i potència, i estarà acompanyada en tot moment d'efectes de color i de so i trons aeris al voltant de la plaça. L'espectacle finalitzarà amb un espectacular colp final de trons aeris.

Cada dia, a partir de les 13:15 hores, pots seguir amb À Punt Mèdia la mascletà en directe a través de la televisió, el web, les aplicacions mòbils i de smart TV i el canal de YouTube. Abans de gaudir de l'espectacle pirotècnic, Ferran Cano i Àlex Blanquer transmetran tot l'ambient previ des del set d'À Punt a la plaça de l'Ajuntament de València. Estaran acompanyats de Reyes Martí, de Berta Báidez, a la plaça, i de Carles Navarro, al balcó de l'Ajuntament de València amb les autoritats.

De nou enguany es poden valorar des del mòbil les mascletaes 

Enguany, À Punt Mèdia continua amb la proposta inaugurada en les Falles de 2023, per què el públic puga també valorar les mascletaes. Des del QR que hi ha en la pantalla, des del mòbil es pot votar, entre una i cinc manetes, fins a quin punt ens ha agradat la mascletà. I cada dia sabrem quina és la mascletà que més agrada al públic. Cada dia hi haurà un rànquing.

També et pot interessar

stats