Mascletà en directe del dissabte 16 de març de les Falles 2024 de València

L'espectacle pirotècnic estarà a càrrec de la Pirotecnia Aitana i, com cada dia, À Punt Mèdia t'apropa la mascletà des de la plaça de l'Ajuntament

mascleta vista plaça ajuntament
Vista d'una mascletà des de la plaça de l'Ajuntament de València / À Punt Mèdia

Pirotècnia Aitana arriba a la plaça de l'Ajuntament de València amb una mascletà amb el lema "Sentiment valencià". L'empresa de Bèlgida (Vall d'Albaida) arranca aquest dissabte amb una traca valenciana i torna a reproduir una disparada que vol recordar el ritme cardíac del 2023 —que tant èxit va tindre— i que representa el cor de tots els amants de la pólvora.

Cada dia pots seguir amb À Punt Mèdia la mascletà en directe a través de la televisió, el web, les aplicacions mòbils i de smart TV i el canal de YouTube. Abans de gaudir de l'espectacle pirotècnic, Ferran Cano i Àlex Blanquer transmetran des del set per À Punt tot l'ambient previ a la plaça de l'Ajuntament de València. Estaran acompanyats de Reyes Martí, de Berta Báidez, a la plaça, i de Carles Navarro, al balcó de l'Ajuntament de València amb les autoritats.

Valora les mascletaes des del mòbil 

A més, després de l’èxit de l’any passat, torna Valora les mascletaes, una oportunitat de convertir-se en jurat i puntuar amb aplaudiments les disparades. Com? Durant l'emissió en directe, si ens segueixen des de la televisió, poden escanejar el QR que apareixerà en pantalla o a través d'aquest l’enllaç.

També et pot interessar

stats