Mascletà en directe del dimecres 6 de març de les Falles 2024 de València

L'espectacle pirotècnic estarà a càrrec de Pirotecnia Pibierzo i com cada dia À Punt Mèdia t'acosta la mascletà des de la plaça de l'Ajuntament

Els responsables pirotècnics vigilants, durant la mascletà del 5 de març
Els responsables pirotècnics vigilen la mascletà del 5 de març / À Punt Mèdia

Des de Lleó arriba aquest dimecres 6 de març l’espectacle pirotècnic a la plaça de l’Ajuntament. Ho fa de la mà de l’empresa Pirotecnia Pibierzo, de Villaverde de la Abadía. Una empresa que suma 25 anys d’experiència en e sector i que des del 2015 ha estat present a la plaça de l’Ajuntament.

L’empresa, amb la disparada d'aquest dimecres, mostrarà la seua força tecnològica amb un espectacle pirotècnic que, sense voler perdre la idiosincràsia valenciana, busca sorprendre amb diversos efectes de colorit i sonors com potents retencions, entre d'altres. El públic assistirà a diversos terratrémols terrestres i aeris, per a arribar a un final d’impacte.

Cada dia, a partir de les 13:15 hores, pots seguir amb À Punt Mèdia la mascletà en directe a través de la televisió, el web, les aplicacions mòbils i de smart TV i el canal de YouTube. Abans de gaudir de l'espectacle pirotècnic, Ferran Cano i Àlex Blanquer transmetran tot l'ambient previ des del set d'À Punt a la plaça de l'Ajuntament de València. Estaran acompanyats de Reyes Martí, de Berta Báidez, a la plaça, i de Carles Navarro, al balcó municipal amb les autoritats.

Enguany també es poden valorar les mascletaes 

Enguany À Punt Mèdia continua amb la proposta inaugurada en les Falles del 2023, perquè el públic puga també valorar les mascletaes. Des del QR que hi ha en la pantalla es pot votar fins a quin punt ens ha agradat la mascletà. Consulta els rànquings de cada dia ací.

També et pot interessar

stats