Mascletà en directe del dimecres 13 de març de les Falles 2024 de València

L'espectacle pirotècnic estarà a càrrec de la Pirotecnia Turis i, com cada dia, À Punt Mèdia t'apropa la mascletà des de la plaça de l'Ajuntament

Mascletà 12 març colors ok
La mascletà colorida de 12 març a càrrec de Pirotecnia Crespo d’Alzira / À Punt Mèdia
13 de març 2024 - 11:29

La mascletà de la plaça de l'Ajuntament de València d’aquest dimecres portarà el segell de Vicente Cervera, de Pirotecnia Turís, on la vistositat i l’elegància són la firma de la casa. L’espectacle pirotècnic del 13 de març començarà amb traca valenciana a la qual seguiran focs aeris tradicionals. L’espectacle anirà pujant d’intensitat, per a arribar al colp final.

Pirotecnia Turís és un exemple d'artesania i antiga tradició. Des que el 1984 Vicente Cervera i Gaspar Guaita començaren a elaborar les seues fórmules i productes, les noves generacions ja estan presents per a arreplegar el relleu.  

Cada dia, a partir de les 13:00 hores, pots seguir amb À Punt Mèdia la mascletà en directe a través de la televisió, el web, les aplicacions mòbils i de smart TV i el canal de YouTube. Abans de gaudir de l'espectacle pirotècnic, Ferran Cano i Àlex Blanquer transmetran tot l'ambient previ des del set d'À Punt a la plaça de l'Ajuntament de València. Estaran acompanyats de Reyes Martí, de Berta Báidez, a la plaça, i de Carles Navarro, al balcó de l'Ajuntament de València amb les autoritats.

De nou enguany es poden valorar les mascletaes des del mòbil

A més, després de l’èxit de l’any passat, torna ‘Valora les Mascletaes’, una oportunitat de convertir-se en jurat i puntuar amb aplaudiments les disparades. Com? Durant l'emissió en directe, si ens segueixen des de la TV, escanejant el QR que apareixerà en pantalla o a través de l’enllaç.

També et pot interessar

stats