Mascletà en directe del dimarts 12 de març de les Falles 2024 de València

Espectacle pirotècnic molt colorit a càrrec de la Pirotecnia Crespo d’Alzira i, com cada dia, À Punt Mèdia t'apropa la mascletà des de la plaça de l'Ajuntament de València

Moment de l'inici de la mascletà de dilluns 11 a càrrec de Pirotecnia Tomás de Benicarló
Moment de l'inici de la mascletà de dilluns 11 a càrrec de Pirotecnia Tomás de Benicarló / À Punt Mèdia

L'experimentada Pirotecnia Crespo, d’Alzira (la Ribera Alta), és la protagonista de la mascletà d'aquest dimarts 12 de març a la plaça de l’Ajuntament de València. Vicente Rodríguez ha dissenyat una acolorida mascletà amb molt de fum de colors, que aportarà la singularitat a l'espectacle d'aquesta jornada.

Cada dia, a partir de les 13:00 hores, pots seguir amb À Punt Mèdia la mascletà en directe a través de la televisió, el web, les aplicacions mòbils i de smart TV i el canal de YouTube. Abans de gaudir de l'espectacle pirotècnic, Ferran Cano i Àlex Blanquer transmetran tot l'ambient previ des del set d'À Punt a la plaça de l'Ajuntament de València. Estaran acompanyats de Reyes Martí, de Berta Báidez, a la plaça, i de Carles Navarro, al balcó de l'Ajuntament de València amb les autoritats.

De nou enguany es poden valorar des del mòbil les mascletaes 

A més, després de l’èxit de l’any passat, torna ‘Valora les Mascletaes’, una oportunitat de convertir-se en jurat i puntuar amb aplaudiments les disparades. Com? Durant l'emissió en directe, si ens segueixen des de la TV, escanejant el QR que apareixerà en pantalla o a través de l'enllaç.

També et pot interessar

stats