Mascletà en directe del dilluns 4 de març de les Falles 2024 de València

L'espectacle d'aquest dilluns estarà a càrrec de la Pirotecnia Camp del Turia i, com cada dia, À Punt Mèdia t'apropa la mascletà des de la plaça de l'Ajuntament

Imatge de la mascletà de diumenge 3 març a carrec de Pirotècnia Gironina
Imatge de la mascletà de diumenge 3 març a càrrec de pirotècnia Gironina / À Punt Mèdia

Des del Camp de Túria arriba l’espectacle pirotècnic d'aquest dilluns a la plaça de l’Ajuntament. La mascletà estarà a càrrec de Pirotecnia Camp del Turia, una empresa familiar que ja va per la tercera generació i que arrossega una tradició des del 1987. La d’aquest dilluns representarà el seu ofici i experiència. Per a l'espectacle han preparat una traca valenciana potent amb un final molt especial, digne del record. 

Cada dia, a partir de les 13:15 hores, pots seguir amb À Punt Mèdia la mascletà en directe a través de la televisió, el web, les aplicacions mòbils i de smart TV, i també des del canal de Youtube. Abans de gaudir de l'espectacle pirotècnic, Ferran Cano i Àlex Blanquer transmetran tot l'ambient previ des del set d'À Punt a la plaça de l'Ajuntament de València. Estaran acompanyats de Reyes Martí, de Berta Baídez, a la plaça, i de Carles Navarro, al balcó de l'ajuntament de València amb les autoritats.

Pots veure la mascletà sencera ací:

També et pot interessar

stats