Mascletà en directe del dilluns 11 de març de les Falles 2024 de València

Espectacle a càrrec de la Pirotecnia Tomás de Benicarló i, com cada dia, À Punt Mèdia t'apropa la mascletà des de la plaça de l'Ajuntament

Moment de l'inici de la mascletà de diumenge 10 de març, a la plaça de l'Ajuntament de València
Moment de l'inici de la mascletà de diumenge 10 de març, a la plaça de l'Ajuntament de València / À Punt

Pirotecnia Tomás de Benicarló està especialitzada a dissenyar i crear espectacles pirotècnics únics i exclusius, com és el cas dels focs aquàtics. Per a hui dilluns, a la plaça de l’Ajuntament l'espectacle dissenyat arrancarà amb una traca valenciana, a la qual seguiran focs aeris. Se sentirà un potent terratrémol terrestre, seguit d’un d'aeri. Tot per a arribar a un final compost de trons terrestres i d'avís.

Cada dia, a partir de les 13:15 hores, pots seguir amb À Punt Mèdia la mascletà en directe a través de la televisió, el web, les aplicacions mòbils i de smart TV i el canal de YouTube. Abans de gaudir de l'espectacle pirotècnic, Ferran Cano i Àlex Blanquer transmetran tot l'ambient previ des del set d'À Punt a la plaça de l'Ajuntament de València. Estaran acompanyats de Reyes Martí, de Berta Báidez, a la plaça, i de Carles Navarro, al balcó de l'Ajuntament de València amb les autoritats.

De nou enguany es poden valorar des del mòbil les mascletaes 

A més, després de l’èxit de l’any passat, torna ‘Valora les Mascletaes’, una oportunitat de convertir-se en jurat i puntuar amb aplaudiments les disparades. Com? Durant l'emissió en directe, si ens segueixen des de la TV, escanejant el QR que apareixerà en pantalla o a través d'aquest enllaç.

També et pot interessar

stats