Mascletà en directe del dijous 7 de març de les Falles 2024 de València

A càrrec de la Pirotecnia Nadal-Martí, de l'Olleria i, com cada dia, À Punt Mèdia t'apropa l'ambient de la mascletà des de la plaça de l'Ajuntament a partir de les 13:15 hores

Imatge dels preparatius de la mascletà del 6 de març amb els colors de la Senyera
Els colors de la Senyera van protagonitzar la mascletà del 6 de març. / À Punt Mèdia
07 de març 2024 - 11:01

Experiència i ofici des del 1932 és la targeta de presentació de la pirotècnia Nadal-Martí. L’empresa de l'Olleria (Costera) és l’encarregada de la mascletà d’aquest dijous 7 de març, a la plaça de l’Ajuntament de València. Els rebesnets del fundador, els germans Nadal, han dissenyat per a la jornada un espectacle que combina la traca valenciana amb els efectes de trons, xiulets, serpentines, sirenes i volcans de color. Cal destacar en l’espectacle de hui el joc sonor, el qual anirà perdent força per a sorprendre amb un potent bombardeig aeri final.

Cada dia, a partir de les 13:15 hores, pots seguir amb À Punt Mèdia la mascletà en directe a través de la televisió, el web, les aplicacions mòbils i de smart TV i el canal de YouTube. Abans de gaudir de l'espectacle pirotècnic, Ferran Cano i Àlex Blanquer transmetran tot l'ambient previ des del set d'À Punt a la plaça de l'Ajuntament de València. Estaran acompanyats de Reyes Martí, de Berta Báidez, a la plaça, i de Carles Navarro, al balcó de l'Ajuntament de València amb les autoritats.

De nou enguany es poden valorar des del mòbil les mascletaes 

Enguany À Punt Mèdia continua amb la proposta inaugurada en les Falles de 2023, per què el públic puga també valorar les mascletaes. Des del QR que hi ha en la pantalla, des del mòbil es pot votar, entre una i cinc manetes, fins a quin punt ens ha agradat la mascletà. I cada dia sabrem quina és la mascletà que més agrada al públic. Cada dia hi haurà un rànquing.

També et pot interessar

stats