Mascletà en directe del dijous 14 de març de les Falles 2024 de València

L'espectacle pirotècnic estarà a càrrec de la Pirotecnia Zarzoso i, com cada dia, À Punt Mèdia t'apropa la mascletà des de la plaça de l'Ajuntament

Moment de l'inici de la mascletà del 13 de març, a càrrec de Pirotecnia Turis
Moment de l'inici de la mascletà del 13 de març, a càrrec de Pirotecnia Turis / À Punt Mèdia
14 de març 2024 - 11:18

La mascletà de hui dijous 14 de març estarà a càrrec de l’empresa familiar Pirotecnia Zarzoso, d'Altura. La pirotècnia, que arriba a la plaça de l’Ajuntament des de la partida del Berro (Alt Palància), presenta una mascletà clàssica original, amb una traca valenciana per a començar. I després d’un potent cos central de mascletà aèria i terrestre, l’espectacle tancarà amb un espectacular terratrémol terrestre i un final digital aeri i terrestre, on el color i el so compartiran protagonisme.

Fundada per Antonio Zarzoso el 1930, l'empresa ja suma tres generacions al capdavant, les quals sempre han estat interessades a buscar nous ritmes i formes per a sorprendre amb els espectacles pirotècnics. Per tal d’aconseguir-ho, compten amb els departaments d’investigació, desenvolupament de producte i de disseny. 

Cada dia, a partir de les 13:00 hores, pots seguir amb À Punt Mèdia la mascletà en directe a través de la televisió, el web, les aplicacions mòbils i de smart TV i el canal de YouTube. Abans de gaudir de l'espectacle pirotècnic, Ferran Cano i Àlex Blanquer transmetran tot l'ambient previ des del set d'À Punt a la plaça de l'Ajuntament de València. Estaran acompanyats de Reyes Martí, de Berta Báidez, a la plaça, i de Carles Navarro, al balcó de l'Ajuntament de València amb les autoritats.

De nou enguany es poden valorar les mascletaes des del mòbil 

A més, després de l’èxit de l’any passat, torna ‘Valora les Mascletaes’, una oportunitat de convertir-se en jurat i puntuar amb aplaudiments les disparades. Com? Durant l'emissió en directe, si ens segueixen des de la TV, escanejant el QR que apareixerà en pantalla o a través de l’enllaç.

També et pot interessar

stats