Mascarell torna a l'edat mitjana

Vora 50.000 visitants s'han acostat des de divendres a aquest llogaret de només 200 habitants, i l'únic emmurallat del tota la Comunitat Valenciana.

VÍDEO | Mascarell torna a l\'edat mitjana

Vora 50.000 visitants s'han acostat des de divendres a aquest llogaret de només 200 habitants, i l'únic emmurallat del tota la Comunitat Valenciana. Una peculiaritat que endinsa els visitants en la vida i els costums de l'edat mitjana amb curses, tornejos, lluites cos a cos i recreacions històriques. Una cita que sobretot gaudeixen els més menuts amb tallers didàctiques i rituals medievals.

Un altre reclam de la fira és la gastronomia. Les tavernes són parada obligatòria per a tastar alguns dels productes artesans de la comarca. I també una bona oportunitat per a visitar el recinte emmurallat del segle XIII declarat bé d'interés cultural el 1949. Una atracció turística que es tradueix en èxit d'assistència any rere any.

Com a novetat enguany la fira s'estrena a les xarxes amb un compte d'Instagram @mascarellmedieval i el web web www.mascarellmedieval.com. Una aposta de l'Ajuntament de Nules perquè la fira de recreació històrica es convertisca en un referent a les comarques del nord.

 

 

 

 

També et pot interessar

stats