Marzà demana al govern espanyol mesures extraordinàries per a "revitalitzar" el sector cultural

Reivindica un 0% d'IVA, una pròrroga de la prestació per desocupació i ajudes extraordinàries per a la cultura per la crisi del coronavirus.

Imatge d'arxiu del conseller Marzà en 'Les notícies del matí'
Imatge d'arxiu del conseller Marzà en 'Les notícies del matí' / À Punt NTC

El conseller de Cultura, Vicent Marzà, ha traslladat al ministre Manuel Rodríguez Uribe, una sèrie de propostes d'intervenció en el sector cultural per a intentar minimitzar, en la mesura que siga possible, els danys derivats de l'emergència sanitària pel coronavirus.

Entre aquestes mesures destaquen la consideració dels productes culturals bé de primera necessitat amb un IVA del 0%, la pròrroga de la prestació per desocupació mentre es prolongue la suspensió d'activitats i altres ajudes extraordinàries per a "revitalitzar" el sector.

Aquesta carta forma part de les accions que la Conselleria de Cultura de la Generalitat dissenya dins de “reaCtivem”, el paquet de mesures per a enfortir el sector cultural valencià en el context generat per la Covid-19. "No tinc cap dubte que la nostra ciutadania ens exigeix, ara més que mai, els majors esforços, amb l'objectiu compartit de protegir un sector tan vulnerable i sensible en qualsevol crisi com ho és el cultural", ha dit Marzà.

També et pot interessar

stats