'Mary Poppins' aterra al Teatre Talia de València

L'espectacle interpretat pels alumnes de l'escola d'Off Artes Escénicas compta amb les cançons mítiques del clàssic infantil de Disney

Mary Poppins aterra al Talia de València

L'actriu María Ochando amaga en un vestit blau els cables que la portaran al cel. L'especialista li dona les directrius del que ha de fer per a mantindre l'equilibri a sis metres sobre l'escenari. Amb només una maleta i un paraigua, Mary Poppins s'eleva cap a les tramoies. Des d'allà sobrevola el món imaginari que va crear l'escriptora britànica Pamela Lyndon Travers, un Londres de boira diària, i les desventures d'un matrimoni i els seus dos fills.

A partir del dijous 22 i fins al 25 de juliol el Teatre Talia ha programat la versió del clàssic de Disney interpretada pels alumnes de l'escola Off Artes Escénicas de València. La mainadera màgica més famosa de la cultura popular tornarà a despertar la imaginació de generacions d'espectadors, en una versió, que en paraules del director de l'escola i el musical, Pedro Giménez, "és fidel a l'obra que s'interpreta a Broadway", amb la inclusió de xicotets matisos que actualitzen l'argument a l'època actual, però amb el rerefons de la lluita de classes i les desigualtats.

Els alumnes de l'escola són els que col·laboren en el muntatge, en la distribució de l'attrezzo, en la preparació dels trucs de màgia, catorze joves que viuen intensament l'experiència del treball professional. Segons assegura el director Pedro Giménez, "els 400 alumnes del centre tenen l'oportunitat de pujar a l'escenari en diferents representacions i de conéixer de ple l'ofici de l'actor".

També et pot interessar

stats