Mart, la Fira d’Art Contemporani de Castelló, tanca l’edició 2020 amb prop de 4.000 visitants i rècord de vendes

Artistes, col·leccionistes, galeristes, institucions i públic han donat suport a esta sèptima edició, que ha tingut lloc al Palau de Congressos de Castelló.

A la Fira Marte s’han exposat una extensa selecció d’obres de les 15 galeries d’art més important d’Espanya
A la Fira Marte s’han exposat una extensa selecció d’obres de les 15 galeries d’art més important d’Espanya / Àngel Sáez

La Fira d’Art Contemporani de Castelló Mart 2020 tanca la setena edició amb un nou rècord de vendes i prop de 4.000 visitants. S’han exposat una extensa selecció d’obres de les 15 galeries d’art més important d’Espanya i enguany, com a novetat, l’entrada ha sigut debades.

“Voldríem agrair el suport e la gent que, d’alguna manera, ha demostrat amb la seua presència la importància que té la cultura a la vida, com correspon als esforços que el món de l’art va fer en els moments més durs d’aquest any. De fet, créiem que l’èxit de vendes aconseguit en aquesta edició té molt a veure amb aquesta percepció. És com si tots, artistes, col·leccionistes, galeristes i públic en general volgueren aportar el seu granet d’arena perquè tot eixira bé. Estem molt contents”, afirmen Joan Feliu i Nacho Tomàs, directors de Mart.

Prop de 4.000 visitants han passat per la fira / Mart (Facebook)

Els premiats d’enguany han sigut el Premi Adquisició Mart 2020 per José Antonio Vallejo de DDR Art Gallery; Premi Adquisició UBE CORPORATION EUROPE a l’artista Julio Sarramian de Ferrer de Tejada; Premi Adquisició Taronges amb art per a Miguel Scheroff de Renace Contemporary Art; Premi Adquisició Vila-real Assessors a Javier Aquilué de La Carboneria Espai d’Art; Premi Adquisició Col·lecció Manuel García a l’artista Carlos Cartaxo de Pep Llabres Art Contemporani, i Premi Residència Piramidón Centre d’Art Contemporani per a Alejandro Calderón presentat per Espai Nuca.

Una volta conclosa la fira s’obrirà una versió digital a la plataforma internacional Artland. S’hi podrà visitar cadascuna de les galeries que han participat i es realitzaran exposicions virtuals al llarg de l’any, fins a la celebració de la propera edició.

Obra exposada en Mart 2020 / Àngel Sáez

També et pot interessar

stats