Marlango encapçala el cartell de la V Mostra d'Arts Escèniques de Castelló

El festival oferirà més de 30 espectacles en 13 escenaris a l'aire lliure de l'11 al 13 d'octubre.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha presentat la programació de la V Mostra d'Arts Escèniques de Castelló
La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha presentat la programació de la V Mostra d'Arts Escèniques de Castelló / Europa Press

La V Mostra d'Arts Escèniques arriba a Castelló amb la intenció d'omplir els carrers de la ciutat de teatre i música amb una trentena d'espectacles repartits en un total de tretze escenaris a l'aire lliure. El plat fort d'aquest edició se servirà el dissabte 12 d'octubre amb el concert de Marlango, en el qual la formació de Leonor Watling i Alejandro Pelayo presentarà al disc Tecnhicolor.

La programació del festival s'iniciarà divendres 11 d'octubre i s'allargarà fins a diumenge 13 per a "arribar a tota mena de públic i sensibilitats amb l'eclecticisme com a principal característica", segons ha manifestat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz.

L'oferta musical la completaran Loretta's, el grup valencià Gener i la banda Leclerc. A més, un any més es manté la iniciativa del Pentàgon Musical, una proposta en la qual es duen a terme de manera simultània cinc concerts en cinc localitzacions diferents amb els artistes Ana Zomeño, Ed Tulipán, Marta Margaix, Ebanistas i La Pepa.

El teatre serà una altra de les grans apostes de la V Mostra d'Arts Escèniques. Els castellonencs podran gaudir d'algunes obres com Les tres porquetes, de la companyia Xarop; Obres, de Cent i la mare; L'encanteri del drac, de la Carreta Teatre, o Bambolina i el circ, de Recortable, entre altres.

També et pot interessar

stats