Mario Casas presenta a Paterna la primera pel·lícula com a director

Les preestrenes del Festival Antonio Ferrandis pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms del cinema espanyol

L'actor i director Mario Casas posa amb un grup de fans
L'actor i director Mario Casas posa amb un grup de fans / Kike Rincón / Europa Press

L'actor Mario Casas presentarà aquest divendres en el Festival de Cinema de Paterna (Horta Nord) la primera pel·lícula com a director, Mi soledad tiene alas, protagonitzada pel seu germà Óscar Casas.

Els cinemes Kinépolis acolliran l'estrena com a realitzador de Casas, que al costat de Déborah François també signa el guió d'aquesta història situada als barris humils de Barcelona, on va passar la infància.

Aquest llargmetratge, que arribarà a la pantalla gran el 25 d'agost, combina actors no professionals amb noms experimentats com Francisco Boira i Marta Bayarri. La pel·lícula narra la història de tres amics –Dan, Vio i Reno–, que viuen sense preocupacions i es dediquen a fer xicotets robatoris en joieries de Barcelona.

Dan amaga un artista amb talent i sensibilitat, però la reaparició de son pare després d'eixir de la presó li desperta els vells dimonis, submergint-lo en una espiral de violència que li farà emprendre un viatge de descobriment personal.

Les preestrenes del Festival Antonio Ferrandis, organitzades per l'Ajuntament de Paterna i Kinépolis, pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol, amb cicles dedicats a noves pel·lícules nacionals.

També et pot interessar

stats