Mariano Barroso: “Demà tot el cine espanyol estarà present a la ciutat de Berlanga”

Un dia abans dels Goya, el president de l'Acadèmia Espanyola de Cine ha rebut un equip d’À Punt Notícies

À Punt entrevista el president de l'Acadèmia Espanyola de Cinema, Mariano Barroso / À Punt NTC

Un dia abans que se celebre la gala dels Goya al Palau de les Arts de València, el president de l'Acadèmia Espanyola de Cinema, Mariano Barroso, ha rebut un equip d’À Punt Notícies. Barroso ha celebrat que la cerimònia de dissabte serà la del retrobament, però encara marcada per la situació sanitària. “Tornarem a tindre la sala plena de gent, però hem de continuar mantenint les mesures de precaució, com la mascareta”. 

Així mateix, ha recordat que la gala serà la clausura a tot un any dedicat a un dels cineastes icònics del cinema espanyol: “Serà emocionant, tot el cine espanyol estarà present en la ciutat de Berlanga, amb el suport total de València”. 

Hermètic i tranquil. L'home que més sap del que ocorrerà en els Goya només assegura que de la llista d'assistents, hi ha hagut molt poques baixes. La celebració del cinema espanyol també serà la de València, un agent actiu que de decorat ha passat a actriu protagonista. 

"Ens agradaria que els Goya tornaren a València"

Barroso ha assegurat que a l'entitat li agradaria que els Premis Goya repetiren a la ciutat. "Només la pregunta ens ompli d'orgull, el fet que s'insistisca que tornem quan encara no hem arribat és que hi ha una confiança i un afecte molt especial".

"Ens agradaria tornar a València, clar que sí; ens agradaria instal·lar-nos a València; ens agradaria tornar a Màlaga, a Sevilla i a tantes ciutats que ens conviden i ens ho proposen. Hi ha un grapat de ciutats que volen que vagen els Goya l'any que ve i els anys successius. Està per veure. Acabarem aquesta edició i veurem què fa l'Acadèmia per a la següent", ha matisat.

  

També et pot interessar

stats