Marian Villaescusa i Liz Dust tornen a l'escenari amb 'Amarillo 102'

La Sala Off de València ha programat fins al 15 de maig Amarillo 102, la versió llarga de l'obra que va obtindre el Premi del Públic en el Festival Cabanyal Íntim del 2021

Marian Villaescusa i Liz Dust tornen a l'escenari amb 'Amarillo 102'

Marian Villaescusa i Liz Dust porten de nou a l'escenari l'obra amb què van rebre el Premi del Públic en el Festival Cabanyal Íntim del 2021 però en una versió més extensa, d'una hora de duració, i incorporant-hi nous elements escenogràfics.

"L'obra basada en 'Les criades' de Jean Genet és una història sobre dues germanes incapaces d'assolir els seus somnis, que viuen amb enveja i frustració la vida de la senyora", conta Marian Villaescusa, autora i codirectora de l'obra, junt amb Iría Márquez. Villaescusa diu que és "una revisió de l'obra original de Genet, que, com en el cine d'Almodóvar, combina drama i comèdia, i que alhora presenta moments de thriller". L'autora fusiona els dos grans creadors i afegeix la intensitat dels textos que ella treballa.

Aquesta versió per al gran escenari incorpora una nova escenografia, vestuari i il·luminació. "És una obra que no deixa indiferent ningú, més plàstica, més visual, i amb un missatge més potent que permet que l'espectador s'identifique amb la història i alguna de les protagonistes", diu l'artista drag i actriu Liz Dust.

Per a Dust, interpretar una de les protagonistes en aquesta obra és l'oportunitat ideal per a introduir-se en el panorama cultural valencià. "El món del cabaret, i el burlesque també és teatre. Aquesta obra és una bona ocasió per a connectar amb el teatre convencional", diu l'actriu.

Amarillo 102 estarà en cartell els caps de setmana fins al pròxim diumenge 15 de maig a la Sala Off de la ciutat de València.

També et pot interessar

stats